Linnen lampenkappen zijn zeer geliefd vanwege de warme uitstraling van het materiaal. Een van de kenmerken van deze lampenkappen is dat de de lampenkappen licht doorlaten. Afhankelijk van het soort linnen laat de lampenkap meer of minder licht door. Wij adviseren u graag over welke soort linnen het beste bij uw wensen past.

Naast dat linnen lampenkappen licht door kunnen laten is een ander kenmerk dat deze materialen over het algemeen mat zijn. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over het gebruik van al dan niet matte materialen voor uw lampenkap. De keuze heeft onder andere te maken met wensen m.b.t. ruimtelijkheid en akoestiek. Ook is het gekozen materiaal erg belangrijk voor de te bereiken uitstraling.

Overzicht van mogelijke materialen voor linnen lampenkappen

Graag laten we u wat kleurenstalen zien die u kunt toepassen op uw lampenkappen. Hebt u het gewenste linnen gevonden? Onthoud de naam; die kunt u vervolgens selecteren bij het door u gewenste model. U kunt u ook eerst laten inspireren door ons fotoalbum met lampenkappen.

[FinalTilesGallery id=’12’]

Alternatieven

Twijfelt u toch aan het aanschaffen van lampenkappen van linnen? Kijk dan gerust eens bij ons overzicht met stoffen en materialen voor lampenkappen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Door de grote keuze modellen, materialen en afmetingen (verhoudingen) is het soms lastig om te kiezen. Met onze ervaring kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw situatie.