Materialen Lampenkappen

Bent u op zoek naar een lampenkap in een bepaalde kleur of van een bepaald materiaal? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben ruim 230 materialen standaard op voorraad.

De prijs van uw lampenkap is o.a. afhankelijk van de gekozen materialen. Om u een indicatie te geven hebben we de materialen voorzien van de aanduiding prijscategorie 1, 2, 3 of 4 waarbij materialen uit de prijscategorie 1 het voordeligste zijn. Omdat het moeilijk is een materiaal te omschrijven en op een beeldscherm te tonen, sturen wij altijd, nadat u met onze offerte akkoord gaat, de gewenste materialenmonster(s) op (gratis maximaal 3)

Voor meer info: bel ons op 06-12150071 of stuur een mail naar info@lampenkappen.com.

Chinz op wit PVC

Prijscategorie 1

Chinz op wit pvc is een licht glanzende stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde.

Chinz op goud- of zilverfolie

Prijscategorie 3

Chinz is een licht glanzende stof. Op goud- of zilverfolie schijnt deze stof wel iets  door maar minder dan bij een witte ondergrond.

Cotton op wit PVC

Prijscategorie 1

Cotton op wit pvc is een matte stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde.

Stoffen op wit PVC

Kaasdoek prijscategorie 1 de overige stoffen prijscategorie 2

Stoffen op wit pvc zijn, afhankelijk van de kleur en soort stof, meer of minder doorschijnend.

Monaco op wit PVC

Prijscategorie 2

Monaco op wit pvc is een gladde satijnachtige glanzende stof die afhankelijk van de kleur, meer of minder doorschijnt.

Velours – Velvet stoffen op wit PVC

In verschillende prijscategorieën

Alligator en Croco zijn prijscategorie 4 en Congo is prijscategorie 2. Bij deze stoffen schijnen alleen de lichtste kleuren iets door en zijn alleen leverbaar op wit PVC.
De Ghost en Olivia zijn prijscategorie 3 en Lizard prijscategorie 4.
De Ghost, Olivia en de Lizard kunnen worden geplakt op een ondergrond van Wit, Zwart, Transparant, Goud of Zilver PVC. Daarbij is de doorschijning afhankelijk van de kleur en de gekozen ondergrond.

Specials Velours – Velvet met motief, mogelijk op meerdere ondergronden

Prijscategorie 4

Dit zijn prachtige luxe velvet -velours stoffen met mooie motieven, waarvan de stof Velvet Apes en Velvet Flower 1 en 2 geplakt zijn op Goudfolie. Deze schijnt niet door. De stoffen Velvet Army, – Fan, – Kubic, – Palm en – Tijger kunnen geplakt worden op een ondergrond van Wit, Zwart, Transparant, Goud of Zilver PVC. Daarbij is de doorschijning afhankelijk van de kleur en de gekozen ondergrond.

Linnen (achtige materialen) op wit PVC

Prijscategorie 2

Linnen op wit pvc is, afhankelijk van de kleur, meer of minder doorschijnend. Met het licht aan blijft de kleur nagenoeg hetzelfde.

Stoffen op glasheldere folie

In verschillende prijscategorieën; Camelot en Organza prijscategorie 1, Basari, Soria en Turda prijscategorie 2 en Misty prijscategorie 3.

Stoffen op glasheldere folie is materiaal waar bewust gekozen is voor een glasheldere ondergrond zodat de lichtbron iets zichtbaar is. Tevens zijn deze materialen heel geschikt voor twee of drie kappen in elkaar.

Kunststof door en doorgekleurd

In verschillende prijscategorieën; Folie wit, Glasfolie, Melkfolie en Fumee prijscategorie 1 en Spiegel goud en – zilver categorie 2 en ALU, Mat goud- en zilverlak categorie 3

Met uitzondering van Duero schijnen deze materialen allen heel goed door.

Kunststof op wit PVC

In verschillende prijscategorieën, Lumiere is prijscategorie 1 en Plate categorie 4

De Lumiere is goed doorschijnend, de kleuren van dit materiaal worden met een lamp erachter wel iets lichter. De Plate is goed doorschijnend kleursfeer blijft zichtbaar.

Materialen met lederlook

In verschillende prijscategorieën, (slangen)leer op goud of zilver  is prijscategorie 3 en de suède- achtige Clayton is prijscategorie 2, beide materialen schijnen niet door.

Perga (soort perkament)

Prijscategorie 2

Met Perga 140, 601 en 606 op wit pvc en waarbij Perga 143 door en door is gekleurd. Allen zijn heel mooi doorschijnend en passen heel goed op antieke lampvoeten van koper of brons