Materialen Lampenkappen

Bent u op zoek naar een lampenkap in een bepaalde kleur of van een bepaald materiaal? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben ruim 200 materialen standaard op voorraad.

De prijs van uw lampenkap is o.a. afhankelijk van de gekozen materialen. Om u een indicatie te geven hebben we de materialen voorzien van de aanduiding: prijscategorie 1, 2, 3 of 4, waarbij materialen uit de prijscategorie 1 het voordeligst zijn.

Omdat het moeilijk is een materiaal te omschrijven en op een beeldscherm te tonen, sturen wij graag, nadat u met onze offerte akkoord gaat, de gewenste materialenmonster(s) op.

Voor meer info: bel ons op 06-53751669, vul het contactformulier in, of stuur een mail naar info@lampenkappen.com.

Chinz op wit PVC

Prijscategorie 1

Chinz op wit pvc is een licht glanzende stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde.

Chinz op goud- of zilverfolie

Prijscategorie 3

Chinz is een licht glanzende stof. Op goud- of zilverfolie schijnt deze stof wel iets door maar minder dan bij een witte ondergrond.

Cotton op wit PVC

Prijscategorie 1

Cotton op wit pvc is een matte stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde.

Stoffen op wit PVC, doorschijnend

Kaasdoek prijscategorie 1 de overige stoffen prijscategorie 2

Stoffen op wit pvc zijn, afhankelijk van de kleur en soort stof, meer of minder doorschijnend.

Stoffen op wit PVC, NIET doorschijnend

Stof Feather is een mooie luxe stof met een vederstruktuur met een vleug in prijscategorie 4.

Monaco op wit PVC

Prijscategorie 2

Monaco op wit pvc is een gladde satijnachtige glanzende stof die afhankelijk van de kleur, meer of minder doorschijnt

Velours – Velvet stoffen op wit PVC

In verschillende prijscategorieën; Alligator, Corco en Big croco prijscategorie 4, Royal velvet prijscategorie 3

Specials Velours – Velvet met motief

Prijscategorie 4

Dit zijn prachtige luxe velvet -velours stoffen met mooie motieven, geplakt op bijpassende ondergrond in goud, zilver of warm zilverfolie ondergrond.

Afhankelijk van het motief en de ondergrond schijnen deze materialen wel of niet door.

Linnen (achtige materialen) op wit PVC

Prijscategorie 2

Linnen op wit pvc is, afhankelijk van de kleur, meer of minder doorschijnend. Met het licht aan blijft de kleur nagenoeg hetzelfde.

Stoffen op glasheldere GLANZENDE folie

In verschillende prijscategorieën; Camelot en Organza prijscategorie 1, Basari, Galata en Turda prijscategorie 2 en Misty prijscategorie 3.

Stoffen op glasheldere folie is materiaal waar bewust gekozen is voor een glasheldere ondergrond zodat de lichtbron iets zichtbaar is. Tevens zijn deze materialen heel geschikt voor twee of drie kappen in elkaar.

Stoffen op glasheldere MATTE folie

In verschillende prijscategorieën; Porto prijscategorie 2 en Take Five prijscategorie 4.

Stoffen op glasheldere MATTE folie is materiaal waar bewust gekozen is voor een glasheldere ondergrond zodat de lichtbron iets zichtbaar is. Tevens zijn deze materialen heel geschikt voor twee of drie kappen in elkaar.

Kunststof door en doorgekleurd

In verschillende prijscategorieën; Folie wit, Glasfolie, Melkfolie en Fumee prijscategorie 1 en Spiegel goud en – zilver categorie 2 en ALU, Mat goud- en zilverlak categorie 3

Met uitzondering van Folie Zwart en Duero schijnen deze materialen allen heel goed door.

Materialen met lederlook

Prijscategorie 3

Kunstleer op goud of zilverfolie ondergrond met slang- of crocomotief. Deze materialen schijnen, met uitzondering van Python 01, niet door

Perga (soort perkament)

Prijscategorie 2

Met Perga 140, 601 en 606 op wit pvc en waarbij Perga 143 door en door is gekleurd. Allen zijn heel mooi doorschijnend en passen heel goed op antieke lampvoeten van kopen of brons.