Grote lampenkappen worden veelal gebruikt in grote ruimten zoals kantoren, winkels en restaurants. Ze kunnen ingezet worden als alternatief voor bijvoorbeeld LED-panelen. Ook in beursstands worden onze lampenkappen steeds vaker toegepast. Het mooie van grote lampenkappen is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn, en dat het veelal mooie verlichte blikvangers zijn. Ook in de projectverlichting passen we veel grote lampenkappen toe.

Soms wel 5 meter hoog

Lampenkappen Online heeft veel ervaring in het maken van lampenkappen op maat. Zo is de hoogste Lampenkap die we maakten wel 5 meter hoog! Aangezien wij ervaring hebben met kunst maken we ook van uw Lampenkap een kunstwerk. Vanuit ons Atelier geven we u vrijblijvend professioneel advies. Alles is mogelijk. Zowel qua model, materiaal en verlichting. Zo leveren we bijvoorbeeld ook veel grote lampenkappen met LED-verlichting. De resultaten zijn super!

Eigen ontwerp

Een van de mogelijkheden is dat u zelf uw lampenkap ontwerpt. U kunt ons uw ontwerp digitaal aanleveren. Wij bekijken dan of het ontwerp bruikbaar is voor uw lampenkap. Ook is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken. Op die manier kunnen we uw lampenkap helemaal aanpassen naar uw wens. Inmiddels hebben we deze werkwijze ook gecombineerd met printwerk voor op wanden en muren.

Laat uw licht schijnen over onze verlichting

Op Lampenkappen Online kunt u veel voorbeeldfoto’s zien van ons werk. Kijk eens naar de foto’s van door ons vervaardigde grote lampenkappen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op! Bel 06-53751669, of neem op een andere manier contact op.

Wij zijn enthousiast over ieder idee. Heeft u nog geen idee? Dan maken wij u enthousiast met ons idee!