//Grote lampenkappen voor een groots resultaat

Grote lampenkappen voor een groots resultaat

Grote Lampenkappen worden veelal gebruikt in grote ruimten zoals kantoren, winkels en restaurants. Ook in beursstands worden deze Lampenkappen steeds meer toegepast. Het mooie van grote Lampenkappen is dat er veel meer mogelijkheden zijn, en dat het veelal mooie verlichte blikvangers zijn. Ook in de Projectverlichting passen we veel Grote Lampenkappen toe.

Grote Lampenkappen

Soms wel 5 meter hoog
Lampenkappen Online heeft veel ervaring in het maken van Grote Lampenkappen op Maat. Zo is de hoogste Lampenkap die we maakten wel 5 meter hoog! Aangezien wij ervaring hebben met kunst maken we ook van uw Lampenkap een kunstwerk. Vanuit ons Atelier geven we u vrijblijvend professioneel advies. Alles is mogelijk. Zowel qua Model, Materiaal en Verlichting. Zo leveren we bijvoorbeeld ook veel grote Lampenkappen met LED-verlichting. De resultaten zijn super!

Grote Lampenkappen

Ons Fotoalbum
Op Lampenkappen Online kunt u al veel voorbeeldfoto’s zien van ons werk. Kijk eens op deze pagina voor foto’s van door ons vervaardigde grote lampenkappen. Bent u op zoek naar grote lampenkappen? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op: 0180-611528 ( meer contactgegevens ) Wij zijn enthousiast over ieder idee. Heeft u nog geen idee? Dan maken wij u enthousiast met ons idee!

Door | 2017-12-02T14:41:37+00:00 januari 28th, 2017|Algemeen|0 Comments

About the Author: